Om oss

Hemsedal Mountain Guides er et lokalt basert guidefirma som tilbyr opplevelser i fjellet hele året. Vi er så heldige å få jobbe med det vi liker aller best, og tar deg mer enn gjerne med inn i vår verden på ski eller med klatresele i fjellveggen! Vi bruker guider og instruktører som innehar gjeldende sertifiseringer for det aktuelle arrangement og holder oss til små grupper på våre arrangement. På denne måten kan du føle deg trygg og ivaretatt på tur med oss.

Om Bjørg Selvåg

Eier og daglig leder av Hemsedal Mountain Guides. Bjørg er tindevegleder/IFMGA sertifisert Mountain Guide og ambulansearbeider med mangeårig bakgrunn fra Forsvaret. Hun er nå småbarnsmor og vet å sette pris på næreventyr i Hemsedals flotte bakgård. Bjørg holder det meste av kurs og turer og legger sin stolthet i å tilrettelegge for at akkurat du skal få den opplevelsen du leter etter.

Disse guidene og instruktørene samarbeider vi med

received_670821937568653

Eirik Olesen

IFMGA/tindevegeleder

Vi er stolte over å kunne si at vi samarbeider med denne karen. Han er både dyktig og seriøs, samtidig som han er en svært jovial type med en uformell tone som er god til å få andre til å trives rundt han. Det er godt mulig at det er Eirik du møter på våre kurs eller turer.

изображение_2022-03-15_214205

Per Ola Seim

Redningsteknisk ansvarlig i skisenteret,
ISIA skiinstruktør

Per Ola er en svært dyktig skiinstruktør, skikjører – og ikke minst historieforteller. Som redningsteknisk ansvarlig i Hemsedal Skisenter og lokal fjellentusiast over mange år kjenner Per Ola Hemsedalsfjella som sin egen baklomme. Per Ola kan du møte på skiinstruksjon og utvalgte kurs i regi av Hemsedal Mountain Guides, og er du heldig får du en god historie eller to med deg.

изображение_2022-03-15_214303

Hanne Nordheim

Turglad ambulansearbeider og paramedic

Hanne har, tross sin unge alder, jobbet en mannsalder i ambulansen. Hun har stålkontroll på førstehjelp og er vår hovedinstruktør på dette feltet. Hanne bor i en selvlaftet hytte i en avsidesliggende dal nord for Ål og trives både på fjellski, med toppturer på ski, i fjellveggen og i teltet. En perfekt kombinasjon for dette feltet!